добави в своите фаворити
Авточасти Магазини Автосервизи Автомобили Форум Галерия Полезно + За сайта English version

 TUNING BOX - MAGNETI MARELLI

TUNING BOX Elaborazioni 1919  на Мagneti Мarelli е уникална по рода си заводска разработка и една от най-модерните и ефективни средства за повишаване на мощността и въртящия момент на съвременните двигатели! Изключително рационален подход при който не се повишава разхода на гориво, нивото на отработените газове и не се поврежда филтъра за твърди частици!  Elaborazioni 1919 е високотехнологична разработка на ABARTH и преди пускането и за масова употреба е подложена на дълги изпитания в състезателните центрове на именитата тунинг фирма, основно за състезателни цели.Без да се отваря и манипулира физически ЕКУ-то и без да се инсталират модифицирани файлове, се постигат желаните резултати, гарантирано и без това да създава риск от повреда за двигателя, независимо от високия процент на покачване параметрите на мотора! Това е гарантирано, понеже тунинг графиката с променените параметри на двигателя е паралелна със заводската графика на конкретния двигател. Tuning boxa променя входящите и изходящи сигнали на компютъра на двигателя като поддържа мощността и въртящия момент в целия оборотен диапазон близки до максималните възможности на мотора, но без да ги надхвърля!Тунин продукта от Мagneti Мarelli, благодарение на широкия си продуктов каталог, обхваща по-голямата част от превозните средства с турбо бензинови и турбо дизелови двигатели, достъпни на нашия пазар. Тук може да се направи справка за моделите и възмоностите на тунинга:


Дизелови двигатели  >>>   http://www.me100t.com/me100t/?page_id=219


Бензинови двигатели >>>  http://www.me100t.com/me100t/?page_id=361


С предварително заложени в програмата подходящи варианти от така наречената “чип настройка” Elaborazioni 1919  модифицира повече от 25 първостепенни сигнала на електронното управление на двигателя, променяйки изцяло заложеното в компютъра, при това когато превозното средство е в движение!


Това става възможно посредством дистанционно управление, което е на разположение в автомобила по време на шофиране и има 3 възможни варианта за превключване.Дистанционното устройство има 3 бутона , обозначени 0, 1, 2 >> Бутон 0 - заводските настройки на двигателя, >> Бутон 1 -  леко завишени стойности, >> Бутон 2 - настройки с максиалните  възможности на устройството! 


  Това позволява бързо превключване на настройките на мотора по време на движение и съответно подобряване на неговите динамични показатели!


 Тунинг бокса Elaborazioni 1919 с каталожен номер ME100T е унифициран и може да се използва за много автомобили, но се конфигурира за конкретната  марка, модел и модификация на превозното средство само след свързване с централата на  Мagneti Мarelli от където се вкарват настройките по желанието на клиента!


 Самото свързване на тунинг устройството става много лесно, посредством специален  кабел влизащ в комплекта, отговарящ на марката и модификацията на автомобила, като се посочва и конкретното място на свързване, посредством заводските конектори… без да се нарушава заводската инсталация на автомобила!Но с това не свършват възможностите на Elaborazioni 1919 . Ако някой иска да ускори времето за реакция педала на газта и с това да подобри още повече динамиката, може да използва  допълнително устройство от същата серия с каталожен номер ME200T с подходящ кабел който се свързва с педала на газта! Ускорената реакция на педала, дава неотразимо усещане за динамика  и удоволствие при шофиране!


 


 


За контакти: СД “Делфин спорт” – оторизиран представител на Мagneti Мarelli


 За повече подробности, информация и въпроси, ползвайте форума към сайта на фирмата:www.AXM-AUTO.com


 Повишаване мощноста и въртящия момент на двигателя с  оригинален TUNING BOX на MAGNETI MARELLI


http://www.en.pro.magnetimarelli-checkstar.pl/tuning-box,11,3,135
axm-auto.com всички права запазени
Общи условия                 :: :: ::                 Как да поръчам