добави в своите фаворити
Авточасти Магазини Автосервизи Автомобили Форум Галерия Полезно + За сайта English version

 СПИРАЧНИ дискове - ROTINGERUNION PARTS Sp. z o.o. е индустриална компания специализирана в производството на части за автомобилостроенето, космонавтиката, индустриални компоненти за автоматизация на железопътния сектор, транспорт, военни и други. Производството на  колянови валове, разпределителни валове, автомобилни главини и венци говори недвусмислено за високите технологии и техниката с които произвежда компанията!


С голям успех се ползва производството на висококачествени спирачни дискове и спирачни барабани с марката  ROTINGER,  а компанията е една от малкото в Европа, които произвеждат спортни спирачни тунинг дискове!

 Компанията развива своята дейност от 1992 г., и в продължение на много години,  усъвършенствайки своя опит в индустрията, спечелва доверието сред широк кръг  известни автомобилни фирми.


 Още през  2000 г. компаниата получава сертификати за качество ISO 9001, издаден от Certyfication DEKRA и ISO 14001 през 2004г. През 2001 г. вече е със статут на доставчик на Fiat Auto Poland, в резултат на което продукцията е на разположение в дилърската мрежа на Фиат така както са оригиналните части!


Малко по-късно, спирачните дискове и барабани са одобрени и от FSO и оригинално се монтират на Daewoo Lanos, а строгите изисквания на германския пазар са удовлетворени с германския сертификат за качество TUV.


Предимствата на продуктите ROTINGER са резултат от използването на висококачествени материали, прецизна обработка с цифрово-програмнни машини, изключителен контрол на работната повърхност и осевото биене на изделията, което осигурява дълъг живот, надеждност и максимална  ефективност по време на спиране.На най-високото стъпало в продукцията на спирачни компоненти и с най-високо качество обаче, стоят спирачните дискове от Тунинг серията ROTINGER! Те се изработват от усъвършенстван материал с висока якост (200-240HB) и успешно издържат изпитания при  800°C, което е значително повече от температурата при работни условия


Спирачните дискове ROTINGER включват асортимент от над 1300 номера, който непрекъснато се увеличава, задоволявайки потребностите и на най-взискателните клиенти! До този момент са разработени и пуснати в производство серия от 5 вида спирачни дискове, които се отличават не само по атрактивния си дизайн, но и по функционалните си възможности!Гамата на ROTINGER включва вентилирани и плътни спирачни дискове и спирачни барабани за леки, лекотоварни и товарни автомобили за всички сегменти, включително на луксозните седани (Audi A8, Volkswagen Phaeton) и големи спортни автомобили като Mercedes-Benz GL, Volvo XC90 ….


  Подмяната на стандартните спирачни дискове на автомобила с тунинг дискове, носи няколко неоспорими предимства на спирачната система:


- По-ефективно охлаждане и значително съкращаване на спирачен път!


- Значително намаляване прегряването на диска и вибрирането при продължително и интензивно спиране
- Предотвратяват заглаждането на работния слой на спирачните накладки и отстраняват просвирването при спиране!
- Равномерно износване и по-дълъг живот на спирачния диск!


Купувайки ROTINGER, бъдете сигурни, че сте направили правилния избор!


 Официален дистрибутор за България -  ДЕЛФИН СПОРТ - повече потробности в сайта на фирмата:


 www.AXM-AUTO.com

axm-auto.com всички права запазени
Общи условия                 :: :: ::                 Как да поръчам