добави в своите фаворити
Авточасти Магазини Автосервизи Автомобили Форум Галерия Полезно + За сайта English version

За нас
Уважаеми потребители,

  www.AXM-AUTO.com е интернет магазин за автомобилни резервни части на фирма “ДЕЛФИН СПОРТ“ и  предлага онлайн авточасти за всички марки леки и лекотоварни автомобили. Фирма "Делфин спорт" е директен вносител на авточасти и разполага със склад за авточасти и постоянна наличност за всички марки европейски и азиатски автомобили.
Фирмата е създадена през 1989 г. с основен предмет на дейност - внос и дистрибуция на автомобилни резервни части и автосервизна дейност. Още през 1990 г. фирмата започва внос на авточасти от Полша за Фиат 125п и 126п, като същата година е открит първия частен магазин за авточасти и автосервиз в гр. ЯМБОЛ.
Малко по-късно фирмата разширява асортимента от авточасти и за италианските марки Фиат, Алфа Ромео, Ланчия и Ивеко и за всички европейски и азиатски автомобили. От 2005г. фирма “ Делфин-спорт “ е официален дилър на Фиат за Ямболски регион и има удоволствието да предлага на пазара най-новите модели от марките ФИАТ, АЛФА РОМЕО и ЛАНЧИЯ, а автосервиза е оторизиран за гаранционно обслужване от официалния вносител за България – “Ауто Италия“

Вече 30 годишната дейност на фирмата в продажбата на авточасти, сервизиране на автомобили и натрупания дългогодишен технически опит, помагат много на компанията да подбере само реномирани производители на авточасти, доказали своето качество и издържливост при нашите пътни условия!

Естествения ход на развитие на компанията и интереса на клиентите от цялата страна, ни доведе  до създаването на интернет магазин, за по-удобно, комплексно и професионално обслужване на нашите клиенти на територията на  цялата страна.

AXM - AUTO е многофункционален автомобилен сайт, създаден да удовлетвори комплексно изискванията на притежателите на всички марки автомобили и най-вече на любителите на италиански автомобили, с гарантирани по качество и произход авточасти и консумативи, техническа консултация и всевъзможна автомобилна информация!
Интернет магазин - Онлайн авточасти /Online auto spare parts/ работи непрекъснато и може да се поръчва 24 часа в денонощието!  Указания за работа със сайта
1. В началната страница ще намерите възможност да се придвижите до марката автомобил, автомобилната част която Ви интересува, автомобила – нов или употребяван, предпочитания автосервиз, автогалерия със снимки на всички марки автомобили, полезни съвети, ФОРУМ за повече информация и консултации и т. н.

2. След като изберете марката автомобил, който Ви интересува, след това избирате модела, модификацията, категорията части и така достигате до търсената част, избирате каталожния номер на фирма-производител, която предпочитате, като еднаквите оригинални номера в дясната колона, означават една и съща част!

И така намирате търсената част с описание, картинка и цена. Чрез бутона “ Поръчай продукта “, Вие можете да направите съответната покупка, като попълните за това нужните полета.

3. Можете и предварително да намерите оригиналния номер на търсената от Вас част чрез официалния каталог на Фиат, Алфа Ромео, Ланчия – EPER, намиращ се в лявата част на началната страница!

След това поставяте този номер в полето "Търсене"  и натискайки бутона “Оригинален номер”, ще се появи наименованието на часта и модела автомобили за които е предназначена, после си избирате модификацията на вашия автомобил  и каталожения номер на предпочитаната фирма-производител и.т.н

4. Изпращането на частите се осъществява с куриерските служби / Еконт /, с наложен платеж при което стойноста на пратката  се заплаща директно на куриера и по този начин получавате продукта направо на заявения от Вас адрес, коректно и без да губите време за обикаляне по магазините!

5. Всички членове  или  потребители на форумите Фиат, Алфа Ромео, Ланчия и Ивеко получават частите на специални цени, с отстъпка, при което и след като се заплатят транспортните разходи, цената си остава конкурентна! За целта е напълно достатъчно, да напишете в свободен текст името /ника/ Ви във форума и съответния форум на който сте потребител.

6. За  допълнителни въпроси, предложения,  препоръки и забележки към сайта,  моля пишете ни тук >> www.axm-auto.com/pBB2/viewforum.php?f=5

За информация, запитвания и консултации: 

GSM - 0885 919639

E-mail:Delfin.151@abv.bg

Работно време:

Понеделник - Петък: 8:30 - 17:00

Събота:8:30 - 13:00

Неделя: Почивен ден

 

 
axm-auto.com всички права запазени
Общи условия                 :: :: ::                 Как да поръчам